De juiste talenten voor de klus

Het voordeel van werken met Tech Talents

Snel flexibele krachten

 

U wilt graag gebruik maken van een flexible schil van krachten in tijden van piek en ziek. De medewerkers van Tech Talents zijn daarom direct inzetbaar zodat u snel de capaciteit in huis heeft om uw opdrachtgevers tevreden te houden.  Onze krachten zijn per week oproepbaar en opzegbaar.

Strenge selectie en eerlijke CV’s

 

Omdat u snel wilt schakelen met flexibele krachten wilt u erop kunnen vertrouwen dat ze de kwaliteit hebben die u wordt beloofd. Medewerkers van Tech Talents hebben duidelijke en eerlijke CV’s waarin staat beschreven op welke talenten zij optimaal inzetbaar zijn. Zo weet u direct waar u op kunt rekenen.

Structurele bijscholing

 

Onze medewerkers worden doorlopend beter. Niet alleen door de opgebouwde werkervaring maar ook door een actief loopbaan-programma waar veel aandacht besteed wordt aan het verhogen van kennis. Met kennissessies en ruimte om extra certificaten te behalen zijn onze medewerkers altijd up-to-date over de laatste ontwikkelingen in het vak.

Functie-omschrijvingen

 

Bent u op zoek naar een flexibele oplossing als aanvulling op uw eigen team? Onze talentvolle medewerkers zijn de oplossing die u zoekt. Heeft u een project binnen de utiliteit, industrie, woningbouw of renovatie? Wij hebben voor ieder type project een monteur die daar specifiek competent in is.

 

Zelfstandig monteurs

Zelfstandig monteurs zijn onze ervaren monteurs die complete installaties kunnen installeren. Zij beschikken minimaal over MBO niveau 3 en zijn in het bezit van VCA-vol. Als aanvulling op uw team kunnen zij sturing geven aan uw eigen medewerkers en zelfstandig (kleine) projecten leiden.

Hulpmonteurs

Onze hulpmonteurs bieden ondersteuning aan volwaardige elektromonteurs of projectleiders. Onder het toeziend oog van een leidinggevend monteur installeren zij diverse elektrotechnische installaties. Zij hebben minimaal een VMBO-diploma in de elektrotechniek en worden opgeleid naar MBO niveau. Uiteraard beschikken zij over een VCA-certificaat.

Monteurs

Onze elektromonteurs beschikken over MBO niveau en VCA, zijn ervaren en kunnen zelfstandig werkzaamheden uitvoeren voor het onderhouden, repareren en installeren van elektrotechnische installaties en systemen. Bij voorkeur worden zij aangestuurd door een projectleider.

Montagemedewerkers

Onze montagemedewerkers kunnen worden ingezet voor het uitvoeren van eenvoudige montage werkzaamheden onder toeziend oog van leidinggevende monteurs. U kunt denken aan bekabelen en routinematig plaatsen van intercoms, brandmelders, etc. Zij beschikken minimaal over VMBO-niveau in de richting van elektrotechniek en een VCA-certificaat.