Tech Talents on Tour

Open dagen – altijd welkom

Tech Talents staat als erkende organisatie voor aangesloten leerbedrijven voor een gedegen praktijkbegeleiding, coaching en praktijktraining voor studenten HBO Elektro en leerlingen MBO BBL Elektro en Installatietechniek in deze regio. We zijn trots op wat we met Tech Talents doen en dat willen we graag laten zien! Daarom openen wij onze deuren voor iedereen die kennis wil maken met onze organisatie en de partnerbedrijven erachter. We willen een indruk geven hoe het is om via en bij ons te werken. Ben je nog op zoek naar een leer/werkplek voor je BBL traject of je HBO stage voor het komend schooljaar dan ben je van harte welkom! Ook als je een overstap wilt maken tijdens je huidige BBL traject staat de deur voor je open. Graag tot ziens!

Tourschema Tech Talents

Maandag – vrijdag

08:30 uur – 17:00 uur
Minervum 7005
4817 ZL
Breda
076 56 07 080

Maandag – vrijdag

08:30 uur – 17:00 uur
Rucphensebaan 52
4714 RE
Sprundel
076 59 91 700

Maandag – vrijdag

08:30 uur – 17:00 uur
Kromzaad 1
4703 RD
Roosendaal
0165 54 25 03

Maandag – vrijdag 

08:30 uur – 17:00 uur
Bredaseweg 59b
4844 CK
Terheijden
076 54 49 960

We houden graag rekening met je komst.

Wil je doorgeven of je langs wilt komen? *

Je bent van harte welkom namens de onderstaande directeuren.

Manfred Jacobs

Manfred Jacobs

Directeur Jacobs Elektro Groep

Ralph Bink

Ralph Bink

Directeur Bink Groep

Marcel Luijckx

Marcel Luijckx

Directeur Elkor Groep

René van Gils

René van Gils

Directeur van Gils Techniek

* De door jou verstrekte gegevens zullen we gebruiken voor organisatorische doeleinden. Na je bezoek zullen we je gegevens verwijderen.
Wanneer je hebt aangegeven dat je geïnteresseerd bent in een BBL leerwerkplaats of stageplaats bij Tech Talents, zullen we je gegevens delen met de leidinggevenden op de door jou aangegeven vestiging, zodat we je tijdens je bezoek ter plaatse goed kunnen adviseren over jouw mogelijkheden bij Tech Talents.
Voor meer informatie over de omgang met persoonsgegevens kun je onze privacyverklaring nalezen op onze website.
Graag willen we je er op wijzen dat tijdens je bezoek kan zijn dat er foto en/ of video-opname worden gemaakt voor promotionele doeleinden, waarbij we je hierbij om toestemming vragen. Mocht je, na het niet verlenen van toestemming, onverhoopt toch beeldmateriaal tegenkomen met jouw beeltenis, meldt dit dan via info@tech-talents.nl