Kennisontwikkeling in de praktijk

Leren en werken met Tech Talents

Aan de slag én leren

Je kunt leren en werken binnen de vier deelnemende bedrijven van Tech talents. Jacobs Elektro (Breda), Bink Elektro (Sprundel), Van Gils Techniek (Terheijden) en Elkor Elektrotechniek (Roosendaal) hebben samen een totaal personeelsbestand van meer dan 300 medewerkers in de elektrotechniek. Hier kun je jezelf tijdens en na je opleiding ontwikkelen tot een ervaren professionele elektromonteur/werkvoorbereider/calculator/tekenaar.

Een Talent Coach, speciaal voor jou!

We begeleiding vanuit Tech Talents op veel manieren. Een Talent Coach verbindt jou als BBL leerling of HBO stagiair, met de begeleidend monteur/projectleider, het bedrijf én je school. De Talent Coach bezoekt je minimaal 5 keer per schooljaar op je werklocatie. We bespreken hoe het met je gaat, waar je mee bezig bent en waar je tegenaan loopt, samen met je begeleidend monteur/projectleider of soms je begeleider van school. Besproken punten worden meteen opgepakt en opgevolgd. Jouw Talent Coach is er ook voor je bij eventuele uitdagingen en problemen op school, op je werk of met je begeleidend monteur/projectleider.

 

Yvonne van Liesdonk, Talent-coach

Flexibele arbeidsmogelijkheden

Bij Tech Talents is ruimte om te groeien, op elk vakgebied. Je wordt afwisselend ingezet op leuke projecten bij de vier aangesloten partners. Zo ben je verzekerd van afwisseling, binnen het vakgebied Elektro maar ook op het gebied van Solar, Beveiliging of Domotica. Hele grote projecten of kleine, particuliere projecten; alles komt aan de orde.

Sponsoren
Met speciale dank aan Legrand, Gira en de Technische Unie voor het sponsoren van het praktijk trainingslokaal van Tech Talents met materialen.

Altijd een baan voor jou!

Heb jij je opleiding al afgerond en ben je op zoek naar een baan? We zijn doorlopend op zoek naar monteurs voor woningbouw/utiliteit, service/onderhoud voor zowel eerste monteurs als hulpmonteurs. Bekijk de onderstaande functieprofielen of schrijf je direct in!

Hulpmonteurs

Onze hulpmonteurs bieden ondersteuning aan volwaardige elektromonteurs of projectleiders. Onder het toeziend oog van een leidinggevend monteur installeren zij diverse elektrotechnische installaties. Zij hebben minimaal een VMBO-diploma in de elektrotechniek en worden opgeleid naar MBO niveau. Uiteraard beschikken zij over een VCA-certificaat.