Kennisontwikkeling in de praktijk

Leren en werken met Tech Talents

Aan de slag én leren

Je kunt leren en werken binnen de vier oprichtingsbedrijven van Tech Talents. Dat zijn Jacobs Elektro Groep (Breda), Bink Groep (Sprundel/Kaatsheuvel), Van Gils Techniek (Terheijden) en Elkor Groep (Roosendaal). Je kunt ook terecht bij de samenwerkingsbedrijven die zich bij ons hebben aangesloten in deze regio. De oprichtingsbedrijven hebben samen een totaal personeelsbestand van meer dan 400 medewerkers in de elektro- en installatietechniek. Je kunt jezelf hier tijdens en na je opleiding ontwikkelen tot een ervaren professionele elektromonteur/installatiemonteur/werkvoorbereider/calculator/tekenaar.

Een Talent Coach, speciaal voor jou!

We begeleiden vanuit Tech Talents op verschillende manieren. Wij verbinden jou als bbl-leerling of hbo-stagiair, met de begeleidend monteur/projectleider, het bedrijf én je school. We bezoeken je gemiddeld vijf keer per schooljaar op je werklocatie. We bespreken hoe het met je gaat, waar je mee bezig bent en waar je tegenaan loopt. Die gesprekken voeren we samen met je begeleidend monteur/projectleider of soms je begeleider van school of samen met je ouders/verzorgers. Knelpunten of vragen die aan de orde komen, pakken wij direct op. We zijn er ook voor je bij eventuele uitdagingen en problemen op school, op je werk of met je begeleidend monteur/projectleider.

Talent coach Miranda

Zicht op ontwikkeling

Via Tech Talents monitoren we jouw groei als bbl’er. Je wordt ingezet op mooie projecten bij één van de vier aangesloten partners of de samenwerkingsbedrijven. Je krijgt daar een bbl-contract. Je bent verzekerd van afwisseling, binnen het vakgebied elektrotechniek of installatietechniek, maar ook op het gebied van zonne-energie, beveiliging of domotica. Alles kan aan de orde komen: hele grote projecten of juist kleine, particuliere projecten. 

Sponsoren
Met speciale dank aan Legrand, Gira en de Technische Unie voor het sponsoren van het praktijk trainingslokaal van Tech Talents met materialen.

Bbl-leerling monteur

De door ons gecoachte en begeleide bbl-leerling-monteurs werken altijd onder leiding en onder het toeziend oog van vakvolwassen monteurs of projectleiders. Onder het toeziend oog van een leidinggevend monteur installeren zij diverse elektrotechnische of gw installaties. Zij hebben minimaal een vmbo-diploma en worden opgeleid naar mbo-niveau. Uiteraard beschikken zij over een VCA-certificaat.