Kennisontwikkeling in de praktijk

Leren en werken met Tech Talents

Aan de slag én leren

Je kunt leren en werken binnen de vier oprichtingsbedrijven van Tech talents. Jacobs Elektro (Breda), Bink Elektro (Sprundel), Van Gils Techniek (Terheijden) en Elkor Elektrotechniek (Roosendaal) of bij de samenwerkingsbedrijven die zich bij ons hebben aangesloten in deze regio. De oprichtingsbedrijven hebben samen een totaal personeelsbestand van meer dan 300 medewerkers in de elektrotechniek. Je kunt jezelf hier tijdens en na je opleiding ontwikkelen tot een ervaren professionele elektromonteur/werkvoorbereider/calculator/tekenaar.

Een Talent Coach, speciaal voor jou!

We begeleiden vanuit Tech Talents op veel manieren. Een Talent Coach verbindt jou als BBL leerling of HBO stagiair, met de begeleidend monteur/projectleider, het bedrijf én je school. De Talent Coach bezoekt je minimaal 5 keer per schooljaar op je werklocatie. We bespreken hoe het met je gaat, waar je mee bezig bent en waar je tegenaan loopt, samen met je begeleidend monteur/projectleider of soms je begeleider van school of samen met je ouders/verzorgers. Besproken punten worden meteen opgepakt en opgevolgd. Jouw Talent Coach is er ook voor je bij eventuele uitdagingen en problemen op school, op je werk of met je begeleidend monteur/projectleider.

Yvonne van Liesdonk, Talent-coach

Zicht op ontwikkeling

Via Tech Talents monitoren we je groei als BBL-er. Je wordt ingezet op leuke projecten bij 1 van de vier aangesloten partners of de samenwerkingsbedrijven. Je krijgt aldaar een BBL contract. Je bent verzekerd van afwisseling, binnen het vakgebied Elektro maar ook op het gebied van Solar, Beveiliging of Domotica. Hele grote projecten of kleine, particuliere projecten; alles komt aan de orde.

Sponsoren
Met speciale dank aan Legrand, Gira en de Technische Unie voor het sponsoren van het praktijk trainingslokaal van Tech Talents met materialen.

BBL leerling monteur

De door ons gecoachte en begeleide BBL leerling monteurs werken altijd onder leiding en onder het toeziend oog van vak volwassen elektromonteurs of projectleiders. Onder het toeziend oog van een leidinggevend monteur installeren zij diverse elektrotechnische installaties. Zij hebben minimaal een VMBO-diploma in de elektrotechniek en worden opgeleid naar MBO niveau. Uiteraard beschikken zij over een VCA-certificaat.