Kernwaarden van Tech Talents

• Herken elkaars Talent

• Respect en aandacht voor elkaar

• Kwaliteit en effectiviteit in werk

• Juiste balans in privé, werk en school

Onze visie op talent

Bij Tech Talents geloven we dat iedereen unieke talenten heeft. Die zorgen ervoor dat je de ene competentie beter en sneller beheerst dan de andere. Wij willen deze talenten niet onbenut laten en zetten jou via een contract bij onze deelnemende bedrijven zo in dat je helemaal tot je recht komt en je jezelf verder kunt ontwikkelen. 

Voor jou betekent dit dat je de kans krijgt om te ontdekken waar je talent ligt, en dat verder kunt ontwikkelen. Je werkt in een hecht team bij een van onze vier bedrijven, of bij een van onze samenwerkingsbedrijven, aan uitdagende projecten.

De bedrijven achter Tech Talents

Tech Talents is een samenwerkingsinitiatief van de elektrotechnische bedrijven BINK Groep, Jacobs Elektro Groep, van Gils Techniek en Elkor Groep. Door samen te werken spelen wij in op de veranderende arbeidsmarkt. Er is behoefte aan flexibiliteit en het tekort aan voldoende bekwaam personeel binnen de installatiebranche neemt toe. Dit was de aanleiding om begin 2017 de handen ineen te slaan en aanstormend talent te stimuleren om te kiezen voor de techniek. Wij geven onze volle aandacht aan hun talenten en aan de ontwikkeling daarvan. Daarnaast maakt Tech Talents het mogelijk als samenwerkingsbedrijf aan te sluiten en hier ook van te profiteren.

Ralph Bink

Ralph Bink

Directeur Bink Groep

Manfred Jacobs

Manfred Jacobs

Directeur Jacobs Elektro Groep

René van Gils

René van Gils

Directeur van Gils Techniek

Marcel Luijckx

Marcel Luijckx

Directeur Elkor Groep

BINK Groep

BINK Groep een groeiend en dynamisch bedrijf dat werkzaam is in de particuliere en utiliteitsmarkt. Binnen BINK Elektro vormen installatiewerken het kloppende hart van het bedrijf.

Bink Groep, Sprundel

Lees meer

Jacobs Elektro Groep

Jacobs Elektro Groep is een ervaren elektrotechnisch installatiespecialist. We ondersteunen klanten in de utiliteitsbouw, maar ook de particuliere sector bij renovatie en nieuwbouw.

Jacobs Elektro Groep, Breda

Lees meer

Van Gils Techniek

Van Gils Techniek is  leverancier van totaaloplossingen waarbij elektrotechniek de hoofdactiviteit vormt. Opdrachtgevers variëren van particuliere tot internationaal opererende organisaties.

Van Gils techniek, Terheijden

Lees meer

Elkor Groep

De combinatie van technische kennis, passie en betrokkenheid maken van Elkor Elektrotechniek een totaalinstallateur. Elektrotechniek en brandmeld- en beveiliginginstallaties behoren tot onze expertises.

Elkor, Roosendaal

Lees meer

Erkend Leerbedrijf

Tech Talents werkt alleen met erkende leerbedrijven. Samen met de partnerbedrijven en de opleidingsinstanties binnen de elektro- en installatietechniek in de regio West-Brabant, leiden we met veel enthousiasme mbo studenten op met leerwerktrajecten. In een leerbedrijf maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt.  Een deskundige praktijkopleider zorgt voor de begeleiding van de leerling-monteur op de werkvloer. Daarnaast houdt de Talent Coach van Tech Talents, continu oog voor het welbevinden van de leerling-monteur. De coach monitort de schoolprestaties in samenwerking met school,  houdt de ontwikkeling nauwlettend in de gaten en stuurt zo nodig bij.