Kernwaarden van Tech Talents

• Herken elkaars Talent

• Respect en aandacht voor elkaar

• Kwaliteit en effectiviteit in werk

• Juiste balans in privé, werk en school

Onze visie op talent

Bij Tech Talents geloven we dat iedereen unieke talenten heeft die ervoor zorgen dat je de ene competentie beter en sneller beheerst dan de andere. Wij willen deze talenten niet onbenut laten en zetten jou via onze deelnemende bedrijven op een manier in waarbij je helemaal tot je recht komt en jij jezelf verder kunt ontwikkelen. 

Voor jou betekent dit dat je de kans krijgt om te ontdekken waar je talent ligt, en deze verder kunnen ontwikkelen. Je werkt in een hecht team bij een van onze vier bedrijven of een van onze samenwerkingsbedrijven aan uitdagende projecten.

De bedrijven achter Tech Talents

Tech Talents is een samenwerkingsinitiatief van de elektrotechnische bedrijven BINK Groep, Jacobs Elektro Groep, van Gils Techniek en Elkor Groep. Door samen te werken willen wij inspelen op de veranderende arbeidsmarkt. Er is behoefte aan flexibiliteit en er is sprake van een toenemend tekort aan voldoende bekwaam personeel binnen de installatiebranche. Dit vormde aanleiding om begin 2017 de handen in een te slaan en aanstormend talent te stimuleren om voor de techniek te kiezen. Dit doen we door aandacht te hebben voor hun talenten en de ontwikkeling daarvan.

Ralph Bink

Ralph Bink

Directeur Bink Groep

Manfred Jacobs

Manfred Jacobs

Directeur Jacobs Elektro Groep

René van Gils

René van Gils

Directeur van Gils Techniek

Marcel Luijckx

Marcel Luijckx

Directeur Elkor Groep

BINK Groep

BINK Groep een groeiend en dynamisch bedrijf dat werkzaam is in de particuliere en utiliteitsmarkt. Binnen BINK Elektro vormen installatiewerken het kloppende hart van het bedrijf.

Bink Groep, Sprundel

Lees meer

Jacobs Elektro Groep

Jacobs Elektro Groep is een ervaren elektrotechnisch installatiespecialist. We ondersteunen klanten in utiliteitsbouw, maar ook de particuliere sector bij renovatie en nieuwbouw.

Jacobs Elektro Groep, Breda

Lees meer

Van Gils Techniek

Van Gils Techniek is een leverancier van totaaloplossingen waarbij elektrotechniek de hoofdactiviteit vormt. Opdrachtgevers variëren van particuliere tot internationaal opererende organisaties.

Van Gils techniek, Terheijden

Lees meer

Elkor Groep

De combinatie van technische kennis, passie en betrokkenheid maken Elkor Elektrotechniek een totaalinstallateur. Elektrotechniek en brandmeld- en beveiliginginstallaties behoren tot onze expertises.

Elkor, Roosendaal

Lees meer

Erkend Leerbedrijf

Tech Talents is een “Erkend Leerbedrijf”. Dit landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven laat zien dat wij, samen met de opleidingsinstanties binnen de Elektrotechniek in de regio West Brabant, met veel enthousiasme MBO studenten opleiden middels leerwerktrajecten. In een leerbedrijf maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt.  Een deskundige praktijkopleider van Tech Talents zorgt voor de begeleiding van de leerling-monteur op de werkvloer. Daarnaast vindt Tech Talents, in de persoon van de Talent Coach, het zeker zo belangrijk continu oog te hebben voor het welbevinden van de leerling-monteur, de schoolprestaties te monitoren in samenwerking met school en de ontwikkeling nauwlettend in de gaten te houden en indien nodig bij te sturen.